Eg má stýra klokkuni, so hon ikki stýrir mær
- Golda Meir
local.fo

News in English

Bøkur

Tóat bókin er á donskum, so er Sondy Simonsen fødd og uppvaksin í Klaksvík og flutti fyri 7 árum síðani við manni sínum og synum til Odense í Danmark.

- Her fekk eg staðfest tríggjar sálarsjúkur, men eri frísk í dag, sigur hon í stuttum teksti til VP.

- Eg føli tað er týðandi at fortelja mína søgu, sigur hon. 

Bókin Ties ihjel kemur út tann 15. august 2019, og í tí sambandinum ætlar hon at koma eina viku til Føroya í september, at halda fyrilestrar og tosa um bókina.

Forlagið sigur soleiðis um bókina:

Sondy Simonsen, født 1981, debutterer her med sine erindringer, der for en dels vedkommende foregår på Færøerne, hvor hun er født. Sondy Simonsen flyttede som voksen til Danmark og vandt i 2017 den fynske SIND-pris, der gives til en person, der gør en ekstra indsats for at hjælpe til psykisk sundhed.

Og ummælari skrivar soleiðis:

Sondy Simonsen fortæller ærligt om et liv med svigt, overgreb, angst og depression. I bogen kan man tydeligt følge hendes svære processer, refleksioner og egen personlige udvikling.

Vi bliver taget i hånden, når vi går på opdagelse i fortællingen om det smertelige og fantastiske i livet, og vi følger hendes vej, når hun fortæller om, hvordan hun overlevede et helvede, hvad der hjalp hende igennem, og hvorfor hun står så stærkt i dag.

Det er i høj grad en bog, som giver håb, når livet synes håbløst og ærligt fortæller om store afsavn, men også viser os den store drivkraft og styrke vi mennesker kan finde frem, når vi skal overvinde store udfordringer.

Tak til Sondy for denne personlige bog.

Um tú veitst okkurt, sum VP ikki veit - skriva so til vp@vp.fo