Hold og lyndi hava ikki altíð sama lit
- V. Poulsen

Rules

Only words with 2 or more characters are accepted
Max 200 chars total
Space is used to split words, "" can be used to search for a whole string (not indexed search then)
AND, OR and NOT are prefix words, overruling the default operator
+/|/- equals AND, OR and NOT as operators.
All search words are converted to lowercase.

Útlendis ítróttur

Sarah Mahfoud fær góðar venjingarumstøður fram til komandi HM-dyst, sum verður kunngjørdur ein av fystu døgunum, verður sagt í tíðindaskrivi sum kann lesast niðanfyri:

Ligesom da hun blev Danmarks første IBF-verdensmester (et af de fire store anerkendte VM-forbund) ved at besejre argentinske Brenda Carabajal den 1. februar i Frederiksberg Hallerne, bliver det igen med Sherman ”The Tank” Williams som cheftræner. 

Mogens Palle fra Danish Fight Night har sendt bud efter Sherman Williams, som søndag ankom til Danmark og herefter er klar til at herse med Sarah Mahfoud i træningssalen, så hun er toptunet og i topform til den kommende storkamp.

Den 48-årige aktive sværvægtsbokser og træner fra Bahamas med base i Florida har flere træneruddannelser i USA og har i årenes løb suget til sig af visdom fra ophold i boksegyms hos trænerlegender som Lou Duva, Emanuel Steward, Eddie Mustafa Muhammad, John David Jackson og Buddy McGirt.

Sherman Williams havde uden tvivl en stor andel i Sarah Mahfouds VM-sejr i februar over Brenda Carabajal, da han blev udpeget til opgaven. Sarah Mahfoud leverede nemlig en strålende indsats og udboksede - til manges overraskelse - sin modstander med fremragende timing, præcision og aggressivitet. 

Det skete i den måske flotteste præstation af dansk kvindebokser nogensinde, men det skete også på baggrund af en benhård træningslejr med masser af sparring, hvor der blev rettet på diverse detaljer, så alt gik op i en højere enhed, da slaget skulle udkæmpes i ringen.

”Sarah Mahfoud har udviklet sig markant fra kamp til kamp, og jeg tror, at hun kan udvikle sig endnu mere. Når man ser tilbage på, hvor meget Sherman Williams kunne nå at udrette før hendes seneste VM-kamp, som var første gang han trænede hende, så tør jeg slet ikke spå om, hvor langt de sammen kan nå denne gang,” siger promotor Mogens Palle forventningsfuldt. 

Sarah Mahfoud glæder sig ligeledes til gensynet med sin træner, idet de som bekendt har været adskilt på grund af coronapandemien, som i en lang periode satte boksningen på standby. Nu er der imidlertid mulighed for at bygge videre på de ting, der er blevet arbejdet med tidligere. 

”Jeg skal være så klar, og det bliver jeg med Sherman Williams. Jeg skal ikke bare gøre det godt og levere en god figur. Jeg skal vinde og meget gerne overbevisende,” lyder meldingen fra den ubesejrede danske verdensmester.

Følg Danish Fight Night på Facebook: www.facebook.com/DFNboksning

Hjemmeside: https://www.danishfightnight.com

Fakta: Sarah Mahfoud

* Født: Den 29. september 1989 i Tórshavn, Færøerne

* Rekordliste: 10-0 (3 KO) 

* Vægtklasse: Fjervægt (57 kilo) 

* Titler: Nuværende IBF-verdensmester siden 1. februar 2020 efter sejr over Brenda Carabajal. Tidligere IBF interkontinental-mester efter sejr over Bukiwe Nonina

* Højde: 165 cm.

* Træner: Sherman Williams

* Debutkamp som professionel: 11. februar 2017

* Amatørkarriere: 55 kampe, 3 gange dansk mester, 2 gange nordisk mester (fjervægt, elite)

* Storesøster til Danish Fight Night-bokseren Allan Mahfoud, som ligeledes er ubesejret

Um tú veitst okkurt, sum VP ikki veit - skriva so til vp@vp.fo