At hepnast er at fara frá einum mistaki til tað næsta við sama ídni til tað eydnast
- Winston Churchill

Rules

Only words with 2 or more characters are accepted
Max 200 chars total
Space is used to split words, "" can be used to search for a whole string (not indexed search then)
AND, OR and NOT are prefix words, overruling the default operator
+/|/- equals AND, OR and NOT as operators.
All search words are converted to lowercase.

Lesarin skrivar

Kommentar til udsendelsen "Heine og Svenning : Openberingin 11" på Lindin kristiligt kringvarp.

Læren om at vi lever i endetiden er desværre ikke sandt, ifølge min bedste overbevisning og det vil jeg prøve at bevise ved at kalde ALLE de hellige Titusinde til vidne.

Men lad os begynde med at se på begrebet at blive "løftet op".

Paulus bruger denne taleform at "OGSÅ VI, skal løftes op og samles med dem i skyerne..." HVAD ER DET Paulus allerede HAR SET ? Hvorfra har Paulus dette, at Herren selv skal stige ned fra Himmelen og de døde i Kristus skal opstå 1. Tess 4:15-16 hvis ikke netop fra den første opløftning af sky vidner ?

Tydeligvis HAR Paulus set og forstået at vi ALLEREDE HAR en sådan SKY AF VIDNER OMKRING OS. Og, som Jesus sagde: Når jeg bliver løftet op vil jeg "DRAGE ALLE TIL MIG"

Kristus ER blevet løftet op, altså korsfæstet, derfor skete det straks, da Jesus blev korsfæstet at; "Han skal gøre os Levende i 2 dage, på den tredje dag skal han rejse os op, og vi skal leve i hans hellige tempel. (i hans nærhed) Hoseas 6:2 Altså de GT profeter.

"DE DØDE I KRISTUS, blev løftet op MED Kristus. HVORNÅR blev dette første hold løftet op? Mattæus 26:64 siger: "HEREFTER skal I se menneskesønnen sidde ved kraftens højre hånd OG KOMME PÅ HIMMNELENS SKYER." HEREFTER, er lige HER og nu i tid, hvor Jesus var lige da. Også oversat med ordene: "FRA NU AF, skal I se menneskesønnen sidde ved magtens højre hånd OG KOMME MED HIMMELENS SKYER..." Altså for 2000 år siden blev SKYERNE SYNLIGE... KAN DU SÉ DEM??? Hvis ikke, så læs videre og du vil SÉ som Séerene ser.

Opløftningen skete lige der og da, da Jesus blev korsfæstet. Jamen hvor er de så, dem, som skulle løftes op, DER OG DA? Lad os gå sagens natur igennem en gang til og se om ikke vi kan åbne Herrens tjeneres øjne, så de kan SÉ at de som er med os er FLERE...

Først vil jeg præsentere Enok. For Enok forklarer HVORLEDES de vil komme. Enok forudsagde at: "Herren kommer med sine Hellige 10, skrevet, "TI" tusinde og BRINGER DOM over den ugudelige verden. OK. Scenen er nu sat.

Lad mig begynde med den profet som VIRKELIG skiller sig ud, den dag Jesus blev korsfæstet. Hezekias er hans navn. Hezekias PROFETI blev så´ synligt i skyen, at ALLE burde kunne SÉ ham råbe sit budskab ved den 6. time, denne Onsdag D.14. Hezekias profeti siger, at solens skygge skal gå 10 timer TILBAGE og... ...om 3 dage skal jeg, Hezekias LEVE, ja, jeg skal gå op til Herrens hus. Og, jeg skal leve i "15" år mere. Husk tallet 15. Det går igen i disse begivenheder, MED et budskab.

Kan du SÉ Hezekias profeti opfyldt, så kan du altså derfor "sé" Hezekias.

OK, er du stadig i mørke, så lad mig hjælpe. Der står skrevet om denne dag, da Jesus blev korsfæstet, at der var MØRKE over landet i HENVED TRE TIMER. Fra den 6. time til den 9. time. HVORFOR ??? Fordi at Hezekias profeti just der og da, ved den 6. time, blev udøvet, aktiveret, opfyldt. Tiden gik simpelthen tilbage til den 8.time, påske NAT. Derfra er der 3 timers total mørke over landet, frem til den 11. time i natten. Og NU kommer Jesus til at opfylde, at være vores PÅSKELAM, IFØLGE LOVENS KRAV. For der står skrevet i loven at; "Påskelammet SKAL slagtes I TUSMØRKE, PÅSKENAT." Tusmørkes timen er selvfølgelig det som da ville starte i BEGYNDELSEN AF DEN 10. time om eftermiddagen, som nu står til at være den 12. time i natten. Tusmørkes timen. Så sandt som at skyggen var gået 10 timer tilbage ved den 6. time, derfor ER den 10. time om eftermiddagen den samme time som den 12. time i natten. Tusmørkes timen. GENIALT!

Kan du sé, at denne Jesus ikke er nogen HVEMSOMHELST? Intet menneske kan udføre den slags magt præstationer, medens han bliver taget til fange, pint og korsfæstet SAMTIDIG med at han opfylder ALLE profeternes ord denne dag og BEVISER SIN ALMAGT og derved bringer fordømmelse over den VERDEN, som han ankom til. Fordømmelse forberedt i profeternes budskaber i deres tiende til Herrens ære.

Altså kan vi nu sé, Kristus, BØJE HIMMELEN OG STIGE NED, (almagtens højre hånd) bukkede altså universet 150 grader i et fremad vendt buk, for at fuldbyrde de GT profeters profetier og derved bringes dommen over det gamle Israel ved forkyndelsen af loven og profeterne.

Dette var blot Sønnens gerning i den første halvdel af den samlede Syver. For den Første syver = 3 1/2 år. Den SENERE 7 periode, som er Faderens halvdel af den fuldbyrdede dom var herefter det som nu måtte SKE I HAST. For at forstå dette må vi se på Josef´s profetiske liv.

Josef blev i kraft af sine 2 sønner til den 1. og den 10. iblandt Israels 10 sønner som solgte Josef til Ægypten. Men Josef bliver fundet som en HALV stamme sammen med Manasses halve stamme, OGSÅ på TIENDE pladsen. Altså står Faderen OG Sønnen BEGGE på 10ende pladsen i Josef´s udlægning af virkeligheden, når Kristus træder IND I VERDEN.

Josef havde en drøm, hvor han så´ både Sol, Måne og Stjerner BUKKE FOR HAM. Denne drøm blev opfyldt den dag Jesus blev korsfæstet. Altså er også Josef synlig ved den 6. time. For ved den 6. time BUKKEDE UNIVERSET 150 GRADER I ET FREMADVENDT BUK og DERFOR gik skyggen 10 timer tilbage. Kan du sé endnu et SKY vidne, Josef fuldbyrdet?

Jesus sagde Påske nat, at NU skal det ord opfyldes som siger: "SLÅ HYRDEN og fårene skal spredes" Dette er fra profeten Zacharias bog.

Videre siger Zacharis: "Det skal være en dag som ingen anden. På denn dag skal det være hverken kulde eller frost. En dag som ingen anden. Hverken dag eller nat men VED AFTENSTID SKAL DER VÆRE LYST." Zacharias 14:7. Ja, meget usædvanligt. Altså er Zacharias SYNLIG I SKYEN AF VIDNER VED DEN 12. time, før solen går ned... ...BURDE GÅ NED. MEN "solen nægtede at gå ned HEN VED EN HEL DAG" denne usædvanlige dag. Derved kan vi nu også se Josva synlig ved den 12. time". At "SOLEN NÆGTEDE AT GÅ NED HEN VED EN HEL DAG" svarende til 10 timer.

Alle kom de med deres tiende til Kristus og gjorde derved Kristus Jesus til Melkicedek præst. En ny præst af en anden slags indsat på grundlaget af tienden som ALLE bragte til DENNE Konge i Salem. Og derved blev Kongen erklæret Præst på Melkicdek vis til EVIG TID. DERFOR KAN DER IKKE OPSTÅ NOGEN PROFET EFTER AT DENNE EVIGE PRÆST ER INDSAT. Og enden på den GAMLE verde MÅ ske i HAST, ifølge Johannes Åbenbaring.

Jonas forud forkyndte Kristus at blive lagt i graven tidligt om morgenen. Derfor bliver der sagt 3 DAGE og 3 NÆTTER. Altså hele dage efterfulgt af hele nætter. Jonas var derfor synlig i skyen af vidner ved den 10. time om eftermiddagen som nu er blevet til tidspunktet hvor solen er PÅ VEJ OP igen for 2. gang denne samme Onsdag D.14. dag i den 7. måned, i det Jordiske år i Israel. 14. dag i den 1. måned i det Åndelig år i Israel.

Moses bliver af ALLE forbundet med tallet ti som i 10 bud f.eks. Men ikke mange gør sig tanker om de 10 plager, folket´s 10 brud på Guds 10 bud og Moses egne 10 brud på Guds bud. Nåh men Mose lovens krav siger: "I skal slagte påskelammet D.14. dag OM NATTEN og det skal ske I TUSMØRKES TIMEN. Tusmørke sker KUN i den 1. og 12. time i natten. Så det gør det UMULIGT for Jesus at opfylde Moseloven, hvis Jesus døde i den 9ende time om EFTERMIDDAGEN som jo HELE VERDEN FORKYNDER at Jesus gjorde !!! Nej, ABSOLUT IKKE, Jesus døde omtrent 10 minutter SENERE. Altså i begyndelsen af den 10. time.

"DA TALTE DE SAMMEN, DEM SOM FRYGTER HERREN", den dag Herren blev korsfæstet, er dagen da profeterne "TALTE SAMMEN" og Herren lyttede med og stadfæstede deres ord. Deres ord blev opfyldt denne dag. Deres ord blev til VIRKELIGHED denne dag, for at stadfæste Jesus, at være Herren SELV åbenbaret i kød.

Gud flyttede SIMPELTHEN TIDEN TILBAGE TIL PÅSKE NAT, for at opfylde sit ord. Som der står skrevet: Herren VÅGEDE over sit ord for at opfylde det. PÅSKE NAT ER VÅGE NATTEN da Herren VÅGEDE over sit ord for at opfylde det. Og dette er natten da Israel skulle våge. Men de var blevet tunge og de faldt i søvn denne nat, står der skrevet.

Angående tallet 666. Det er et udregnings tal. Den som har forstand han REGNE TALLET UD, står der skrevet.

Men lad mig først vise jer en person med tallet 6 og en anden med tallet 7 som vil være afgørende for at regne rigtigt.

Adam blev skabt på den 6. dag. Så skulle man vel tro at Adam´s tal, og derved mennesket´s tal derfor er 6. Men NEJ. Adam blev nemlig lagt til hvile BORT fra den 6. dag. En DYB SØVN kom over Adam, bort, fra den 6. dag. Altså blev Adam på den 6. dag lagt tilbage til støvet og BRUDT fra 10 synlige ribben, synlige på hans brystkasse, ned til 9 synlige ribben. Og DEREFTER FULDBYRDEDE Gud skaberværket, på DEN 7ende dag. "DYB SØVN" = død. MEN Gud oprejste Adam ind i den 7ende dags hvile. NU blev Adam´s tal 7 og IKKE 6. På grund af Adam´s LYDIGHED til døden, kom opstandelse til Adam og hans tal og hans fremtidige børns tal er DERFOR 7. ALTAFGØRENDE vigtig detalje, helt nede på grundvolden i begyndelsen af Guds Ord.

Slangen derimod. Det vilde "menneske", om du vil, forførte altså kvinden og blev ramt af forbandelse på grund af dette. Profeten Adam, havde allerede forud profeteret denne skæbne over slangen, da Adam NAVNGAV ALLE verdens dyr. Og dette dyr, valgte Adam altså at kalde for en slange. Og præcist som Adam forud forkyndte dette navn, således endte dette dyr sit liv. Forbandet tilbage til støvet. Spise støv, krybe på sin bug, knust hoved. Adam var for det første profet, dernæst præst, siden Konge med tallet 7 aktivt i sit liv. Og derefter erklæret at være Guds billede. Slangens tal derimod er 6. Slangen forlod ikke den 6. dag men fik afkom ved sin forførende snildhed. DETTE menneskes tal er 6 og hans navn er Kain. Kain er den første fortabelses søn. En morder som sin fader, Slangen, navngivet af profeten Adam.

Den dag Jesus blev korsfæstet var også den Senere Adam, Jesus, ankommet til tallet 6, præcist som den Første Adam forud forkyndte at det ville ske.

Også Judas døde DEN DAG Jesus døde. Judas var derfor IKKE tilstede 1 x 7 Sabbatter senere, som er lig med 49 dage senere + MIA(FØRSTE) SABBATON(SABBATTERNE), som er Sabbat´s dagen som de 7 Sabbatter skal tælles fra, talt til sidst = 50, som er pinsedag. Altså... Judas var ikke til stede i "opstandelsen" som var på pinse dag. Eller faktisk er det dagen som er 150 dage ude i fremtiden som er FORSONINGS dagen. Forsonings dagen ankom SAMME DAG som Pinsedag dette år fordi at tiden gik 150 dage frem ved den 6. time. IGEN, GENIALT. Så at, Judas var ikke tilstede da hvilen fra synd og slaveri opstod. Tallet 7 er tilbage. Men KUN på Guds udvalgte som modtog Guds ånd på pinsedag fordi at det ÅRLIGE OFFER just var blevet godkendt i himmelen til sin fastsatte tid, nemlig 150 dage efter pinse som altså nu er DEN SAMME DAG som PINSEDAG. IGEN, GENIALT.

Nåh men her var ikke megen udregning af tal i ovenstående tekst. Men dette er den vigtige hentning af tal som vi skal regne på. Lad os regne lidt på tallene.

Der er 6x7 = 42 generationer fra Abraham til Kristus. Jesus havde arbejdet i 6 x 7 måneder = 42 måneder = 3 1/2 år. Altså mangler der en 6 x 7er som er den senere halvdel af 7 årsuger. Der var 6 x 7 = 42 timers sollys i den UGE, som Jesus blev korsfæstet i, hvorefter at solen lige pludselig gik ned ved højlysdag som Amos forud forkyndte at det ville ske: "Solen skal gå ned ved højlysdag." Talt i tienden, selvfølgelig.

Nåh, men tilbage til udregningen. Vi ved nu at Israels børn´s tal er 7 på grund af Adam´s lydighed til døden der tilbage i Eden. Så lad mig lige tage Josef og hans 10 tals begivenhed med her, for Josef er med sit mægtige billede af Kristus, i sit liv, udregnings grundlaget inde i det dunkle spegl.

Der var 10 brødre som solgte Josef til Ægypten, men Josef blev den 1. og den 10ende iblandt disse 10 Israels sønner. For Jakob sagde til Josef, da han så´ Josef igen i live. Dine 2 sønner Efraim og Manasse, skal være som var de mine børn. Jeg forbander Ruben og Simeon ud af min slægts tavle og indsætter Efraim og Manasse i stedet. Vi ser senere nævnt at Josef selv står på 10ende pladsen sammen med den HALVE stamme af Manasse. Altså står BÅDE FADEREN OG SØNNEN på 10. pladsen. Serdeles talende hvad endetiden angår, for vi ved allerede at SØNNEN fuldbyrdede den første SYVER den dag korsfæstelsen skete. Nu var der så bare lige FADERENS SYVER tilbage. Som Paulus sagde: "DE SIDSTE TIDER er kommet til OS" Det ville så være 7 tider som var kommet til PAULUS TIDSALDER. Dette vidner de 10 timers baglæns skygge også om. For 10 timer baglæns = 150 dages forlæns buk.

Og tallet 15 har ALT med DE SIDSTE DAGE at gøre. Et profetisk år er 360 dage men sol året er + 5 dage. Og når alt inde i cirkelen taler om 10 og 15, så er 5 tallet derved blevet til afslutnings tallet. Eksempler: Jesus talte om de 5 kloge og de 5 dårer. De 5 kloge blev lukket ind. Sagt med andre ord: de blev TALT MED. Eller Benjamin ved Josef´s bord i Ægypten blev givet en 5 dobbelt portion ved Josef´s bord. Eller som Josef sagde til sine brødre da de alle var kommet ned til Ægypten at bukke for Josef. DER ER 5 år tilbage af trængselstiden som i deres tilfælde ville være den SENERE SYVER.

Og så er der Noa. Noa havde tallet 15 indbygget i sit profetiske liv 10 gange. Gå det igennem og du vil se at det 10. FEMTEN tal i Noa var Babels fald på Peleg, noa´s 5 generations tid. Noa var den 10ende fra Adam og Peleg den 15.

De 10 femten taller i Noa´s ark er disse: Arkens mål var 50 alen bred og 300 lang = 15000 kvadrat alen pr dæk. Arken var 30 alen høj fordelt over 3 dæk = 3 x 15 000 kvadrat alen.

Siden den var 10 alen høj pr dæk så var hvert dæk altså 150 000 kubik alen. Så nu står der 4, 5, 6 gange tallet 15 med en del nuller efter.

Det regnede i 40 dage men vandet voksede i 150 dage. = 7 x tallet 15.

De højeste fjeld var 15 alen under vand. = 8 x tallet 15.

Vandet aftog i 150 dage. = 9 x tallet 15.

Og den tiende gang er altså i generation nummer 5 over Noa den Tiende at Babels tårnet falder. Altså et budskab skjult tilstede i profeterne.

Tilbage til korset. 150 dage forsvandt på ingen tid, medens Jesus hang på korset ved den 6. time. Johannes åbenbaring siger at skorpion plagen skulle vare i 150 dage. Hmm, interresant... Jesus gik altså FRI af skorpion plagen, men blev dog stukket sidst på dagen af skorpionen, således at vand og blod flød fra det åbne sår.

Og nu kommer vi så til vores tal udregning: Da Josef blev solgt til Ægypten var prisen 20 sølvpenge. Og tallet 666 er DESVÆRRE det tal som "ISRAEL´s BØRN" står tilbage med, efter at have lagt hånd på Herrens salvede, Kristus Jesus selv. For sé hvad som sker i talformen af begivenhederne når du regner dyrets tal ud: Israels ældste samt Israels ypperstepræster med deres vagter tager Jesus til fange. De har KØBT Jesus for 30 sølvpenge. Lige et øjeblik... Josef blev solgt for 20 sølvpenge. Josef, INDE i Guds dunkle brudte spegl, som Paulus kalder det, var et billede af virkeligheden uden for speglet. Den som har forstand han REGNE DYRETS TAL ud. Så lad os prøve at dividerer speglets 20 sølvpenge med virkelighedens 30 sølvpenge, så står Israels herskere, Farisæerne, ypperstepræsterne, ja, Israels børn, står altså tilbage med tallet 0,666. Vi ved allerede fra Noa´s ark at nullerne ikke er vigtige. Tallet 666 er det som så står tilbage som det tal som de nu bærer. Israels børn er dødsens, så vel som slangen var dødsens. DETTE er dagen da Israels børn DØDE.

David, Guds udvalgte Konge og profet, sagde: "Ingen må lægge hånd på Herrens salvede. Den som lægger hånd på Herrens salvede ER DØDSENS... Hør Davids ord og forstå. Det gamle Israel FALDT NED FRA HIMMELEN for 2000 år siden.

Læren om Kristi første og sidste komme, "I VORES TID" og hele udlægningen af trængselsid "I VORES TID", er et skud langt ved siden af målet, desværre.

Endnu et RÅBENDE skriftsted som beviser min sag er dette skriftsted fra Jeremias 33:20-21 HVIS I kan bryde min pagt med dag og min pagt med nat, så at dag og nat IKKE LÆNGERE KOMMER TIL SIN FASTSATTE TID, så skal min pagt med David OGSÅ VÆRE BRUDT, således at han IKKE skal have en søn til at herske på hans trone, og Levitter præsterne skal IKKE LÆNGERE være mine tjenere.

Ja, dette skriftsted slår hårdt, når man FORSTÅR hvad som skete ved den 6. time denne skæbnens Onsdag D.14. dag i den første måned i det Høje år i Israel for 2000 år siden.

Jerusalem blev for 2000 år siden erklæret for at være blevet til Ægypten i Åndelig forstand. HVORFOR? Simpelthen fordi at "DE 10 PLAGER" inde i det dunkle spegl, pludselig FOREGIK i virkeligheden i Jerusalem. "Virkeligheden kom med Kristus." Jesus blev ramt af ALLE Ægyptens 10 plager på én dag, endda I TALLET 10. Det skete den dag de korsfæstede Jesus.

Der var jo blod i ethvert kar i Ægypten / Jerusalem denne dag. FØRSTE PLAGE i Ægypten var fuldbyrdet i den TIENDE TIME, da Jesus blev givet at drikke... ...efter, at et "NEJ VENT" "VED den niende time blev råbt / bebudet / kommanderet, så Jesus fik INTET at drikke i den 9ende time. MEN i den 10 times begyndelse, da de havde ventet et øjeblik, blev plage nummer 1 leveret Jesus at drikke. UTROLIGT, GENIALT af vor skaber.

FØRSTE PLAGE, vand til blod plagen AFSLUTTET.

Mørke plagens 3 dages mørke, ramte den mægtige Kristus med 3 timers mørke, som kom over hele landet denne dag, fordi at skyggen ifølge Hezekias gik 10 timer tilbage.

NIENDE PLAGE AFSLUTTET.

Hagl plagen kom over Jesus i Tiendedelen af en Legion som kaldes en Bataljon af soldater, som slog Jesus i hovedet.

SYVENDE plage fuldbyrdet.

Alle Israels børn krydsede deres arme som græshopper medens de råbte korsfæst, korsfæst. Igen, disse mennesker erklærede, i Gamle Testamente, SIG SELV for at være græshopper og derfor svor Gud i sin vrede: I har nu for 10ende gang brudt mine vedtægter... I skal ikke gå ind til min hvile. Disse´s børn står nu, som græshopper og giver ALLE SAMME LYD, som græshopper medens de krydser ders arme som græshopper.

OTTENDE plage afsluttet.

Ja, således kan vi blive ved, for ALLE, BÅDE LEVENDE OG DØDE, BRAGTE Kristus Jesus deres TIENDE, på denne for Israels folk, SKÆBNENS DAG. Både de GT profeter bragte Kristus deres tiende denne dag og de som levede og var omkring Kristus, bragte Kristus deres tiende denne dag. Ja, selv hedningerne. Derved blev Jesus erklæret for PRÆST PÅ MELKICEDEK VIS at være, som Abraham forud forkyndte at det ville komme til at ske, da Abraham BRAGTE TIENDEN AF ALT til Salem´s Konge. Og derved havde Israels BØRN i Abraham´s lænd altså allerede dengang bragt Kristus deres tiende.

Men dette syntes tilsyneladende Gud for LET, han ville fuldbyrde overtagelsen af magten i den VIRKELIGE verden og ikke blot i deres sæd tilstand. Derfor kalder Paulus Kristi komme for 2000 år siden for VIRKELIGHEDEN. Altså opfyldtes virkeligheden af ALLE profeterne da Kristus kom IND I VERDEN, som menneske.

Virkeligheden af Adam, Abel, Enok, Noa, Peleg, Abraham, Lot og så videre og så videre blev opfyldt. Ja, det lyder måske umuligt, men så må der læses om igen.

Efter at Jerusalem var blevet til Ægypten i åndelig forstand, skete der en forfølgelse af de Kristne og derved blev Jerusalem til Sodoma. En by hvorfra alle de hellige flygtede. Jamen måske findes der 10 retfærdige i byen, sagde Abraham, og så snakkede de ikke mere om det. Hvorfor? Jo det er fordi at ALLE de retfærdige flygtede fra Israel fordi at der blev skrevet dødserklæringer ud fra Jerusalem. Jerusalem som ihjelslog profeterne, nu åbenbaret som Sodoma i Åndelig forstand. Igen ÉN retfærdig tilbage, som i ELIAS begivenhed, inde i speglet. Kristus i VIRKELIGHEDENS verden.

Det første vé er omme, Ægypten. Det andet vé er omme, Sodoma. Det tredje vé er omme, Babylon. What? Hvorfor? Hvornår? Hvordan? Fordi at Jesus forlod DERES TEMPEL. Øh, Jesus forlod deres tempel??? Er Jesus Gud? Ja. Jesus fra Nazaret, Jødernes Konge. HAN forlod templet som de havde bygget på i årTier. Og da Israels børn, efter at Jesus, deres Gud, forlod templet (JERES HUS ER HERMED OVERLADT TIL JER SELV, sagde Jesus) og Jøderne, som jo ikke TROEDE på Jesus, som deres Messias, siden derefter gik hen til templet og FORTSATTE MED AT BYGGE PÅ EN BYGNING som DERES GUD NU HAR FORLADT, så bliver denne bygning UNÆGTELIGT, utvetydigt til BABELS TÅRNET som de bygger på som deres EGEN VEJ TIL HIMMELEN. Bygningen som DE BYGGER PÅ, for at have et godt forhold til DERES GUD I HIMMELEN. Men, som vi allerede ved i dag om denne sag, så blev BABELS TÅRNET, templet i Jerusalem, KNUST I ÅR 70. OG DERVED blev SATAN KNUST UNDER DE HELLIGES FØDDER, i år 70. Opfyldelsen af Paulus budskab blev opfyldt i år 70. Paulus og menighedens budskab, blev derved stadfæstet og tilføjet til vidnesbyrdet i SKYEN AF VIDNER i år 70.

DETTE forbliver et problem i al fremtid. Ikke bare dette kan nævnes men også den kendsgerning at Israel stod som nummer 9 x 7 af "efterslags" fra Gud til Kristus, da Jesus fremstod som den 10ende SYVER af en NY SLAGS. Dette giver Israel den samme position, som SLANGEN havde tilbage i Edens have. Alle ved, at Jesus er den SIDSTE Adam, MEN I TALFORM BETYDER DET at Jesus er den 10ende efterslags fra Gud til Kristus.

DERFOR erklærer Jesus sig selv for at være Alfa og Omega, hvilket er ORDET åbenbaret i Kød.

Begyndelsen og Enden som selvfølgelig er TID, altså Ham som SKABTE TID. Universet er det som vi måler tid på.

Og Den Første og Den Sidste som selvfølgelig er TALLENE 1 - 10.

DERFOR er begivenhedernes tal afgørende, for at kunne forstå Johannes Åbenbaring og ja, hele bibelen.

Joen Eriksen

Hetta er eitt lesarabræv. Meiningar og sjónarmið í lesarabrævinum eigur tann ið skrivað hevur. VP leggur nógv í talu- og skrivifrælsi. Tí eru allar meiningar vælkomnar, bara tær eru innanfyri karmarnar á revsilógini og fjølmiðlaetisku leiðreglunum. VP loyvir í ávísan mun dulnevndum lesarabrøvum, tá veit redaktiónin hvør hevur skrivað.

Um tú veitst okkurt, sum VP ikki veit - skriva so til vp@vp.fo