Tað ger onki, um hjúnarbandið er av seglgarni - bert seglgarnið er passaliga langt
- V. Poulsen

Rules

Only words with 2 or more characters are accepted
Max 200 chars total
Space is used to split words, "" can be used to search for a whole string (not indexed search then)
AND, OR and NOT are prefix words, overruling the default operator
+/|/- equals AND, OR and NOT as operators.
All search words are converted to lowercase.

Onnur tíðindi

Sosialministarin Pernille Rosenkrantz-Theil segði í gjár: - Jeg har stor forståelse for den svære situation, som de familier, som venter på at adoptere, nu står i. Det er en ulykkelig situation. Formidling til international adoption handler om mennesker og menneskeskæbner.

- Når vi hjælper et barn til en ny familie på den anden side af kloden, skal der være den nødvendige sikkerhed for, at adoptionen er gennemført på ordentlig vis i forhold til de biologiske forældre.

Harumframt verður sagt frá Ankestyrelsen, sum nú umsitur ættleiðingarmál, at:

“Ankestyrelsen vil i samarbejde med myndighederne i samarbejdslandene og DIA tage stilling til behandlingen af sager, hvor ansøgerne på tidspunktet for suspensionen er blevet matchet med et barn, og hvor barnets proces risikerer at blive forlænget i en grad, der ikke er til barnets bedste, hvis adoptionen ikke længere kan gennemføres. Alle familier vil hurtigst muligt blive kontaktet af myndighederne.”

Sambært Familjufyrisitingini, so er tað bert ein galdandi góðkenning at ættleiða í Føroyum, segði Familjufyrisitingin í svari til VP.

Um tú veitst okkurt, sum VP ikki veit - skriva so til vp@vp.fo