Menniskjan livir sum um hon ongantíð fer at doyggja. Og doyr so uttan nakrantíð at hava livað
- Dalai Lama

Rules

Only words with 2 or more characters are accepted
Max 200 chars total
Space is used to split words, "" can be used to search for a whole string (not indexed search then)
AND, OR and NOT are prefix words, overruling the default operator
+/|/- equals AND, OR and NOT as operators.
All search words are converted to lowercase.

Lesarin skrivar

Til min store forundring er det nu i orden at dræbe både børn og kvinder som IKKE er i krig samt mænd, som har været til et demokratisk valg i Gasa dengang den daværende leder erklærede sig at være for fred og imod terrorisme. Men nu skal folket straffes, for manden er tydeligvis løbet fra sine valgløfter. Folket er nu derfor også skyldige bliver der sagt, så dem må man altså også gerne dræbe. De valgte forkert.

Folk som ellers mener at abort er forkert, mener lige pludselig at folkemord er ok, hvis bare det foregår i Israel, Guds land???

Huff, huff. Er DETTE det demokrati som Bush i sin tid gik ud i verden med, med magasinet fuldt af bomber, for at promovere demokrati verden over?

Og så bliver der også sagt at: "Det tog kun 5 dage før end den antisemitiske ånd kom op i folk over hele verden."

Ordet "antisemitisme" er i sit eget udtryk vildledende og ubrugeligt i forhold til bibelens lære om frelse i Kristus. En mand som IKKE var troende i 1800 tallet opfandt dette udtryk for at udtrykke SINE racistiske holdninger til dem, som kaldte sig selv Jøder. Altså blev ordet dengang og for første gang opfundet af en mand ved navn Wilhelm Marr i 1800 tallet. Han brugte dette ord til at udtrykke sin specifikke racistiske holdning. Han var ikke en kristen men nærmere en atheist. Så udtrykket har IKKE sin oprindelse i folk med bibel forståelse, hvilket er tydeligt, når man finder sit udtryk hos en mand som Sem, som er den éne af Noa´s 3 sønner.

Hvad gjorde Sem, som gjorde ham så speciel, at han nu skal bære denne titel til stedfortrædelse for ordet racist? Well ikke det store. Det var hans broder, Kam, som gjorde noget, som han IKKE skulle have gjort, som gjorde at velsignelsen aktivt blev tildelt til Sem.

Men hvad værre er: Også Sem mistede velsignelsen ifølge bibelens begivenheder. Abraham, som godt nok er Sem´s efterkommer i 9. led, fik et budskab om, at hans søn Isak skulle blive "Sønnen" i hvem alle verdens stammer skulle blive velsignet. Sagt med andre ord. Isak blev født, da det var "kødeligt umuligt", og derved er "løftes sønnen" altså født på grund af TRO og ikke på grund af en kødelig afstamning. Dette KNUSER jo selveste ideen om at Semitter er arvinge til magten og landet.

Abraham´s søn Isak, sønnen som blev født ved tro, hvilket selvfølgelig peger på én søn, Kristus, Guds søn, er DEN SØN i hvem hele verdens stammer skal velsignes. Og igen her: Isak var kun et BILLEDE af løftes sønnen, så udtrykket antiIsakit ville selvfølgelig heller ikke virke. Og heller ikke antiKrist, for Kristus repræsenterer IKKE en bestemt efterkommer i kødet ifølge bibelens lære. Kristus Jesus blev i kødet fundet at være uden Fader, Josef. Udem Moder Maria. Uden Stamtavle. Ikke begyndelse på sit liv og ikke ende på sit liv. Altså ingen menneskelig afstamning.

Bibelens lære er klar. ALLE har syndet, hvilken stamme de end erklærer sig at høre til. Og DET gør ideen om Israel som et land af Guds folk ABSURD i dag. Bak tilbage til 1948 tilstanden for: UNIVERSET BUKKEDE FOR JESUS. DÉT var opfyldelsen af ALLE profeterne, inklusivt Jeremias 33:20-21 som siger at David derefter IKKE LÆNGERE skal have en søn til at sidde på tronen efter ham og præster, Levitterne, skal IKKE LÆNGERE tjene Gud.

Altså blev OGSÅ Israel, som folk, forkastet den dag Jesus blev korsfæstet. Men ja, den nye pagt blev også indgået DENNE selv samme dag. Men ikke "bare" med Jøderne, men OGSÅ med hedningerne. For Jøder, så vel som hedninger, så vel som Israels ypperste Præster, bragte Kristus deres TIENDE denne dag. Og det er DE FOLK som bragte Kristus deres TIENDE, som er den nye pagt´s folk. Sagt med andre ord: HELE VERDEN´s BEFOLKNING AF ALLE FOLKESLAG, brage TIENDE til Kristus, da han blev korsfæstet.

KRISTUS, er Guds blod iblandt os, født på grund af KVINDENS TRO på engelens ord. Det var ikke på grund af tro at Sem fik børn. Sem præsentere IKKE nogensomhelst åndelige prinsipper. Det viser ganske klart og tydeligt at DEN MAND SOM OPFANDT ORDET ANTISEMIT ikke engang læste bibelen. Please GLEM DETTE ORD ANTISEMITISME. Det er i bedste fald MISVISENDE og kan ikke bruges til nogetsomhelst andet end at skræmme folk fra at sige sin mening. Og i så fald er ordet FORKASTELIGT!

Check Wilhelm Marr, og historien bag dette ord antisemitisme. Et ord som er misvisende i sit EGET udtryk, såeh.

STOP FOLKEMORDET I PALISTINA og stop med at kalde folk for antisemitter bare fordi de ikke kan godtage krigsforbrydelser og krig i det hele taget.

En af de mange dødsfarlige misforståelse som nutidens kristendom ikke har problemer med at udtale er dette: "DER MÅ JO VÆRE KRIG MED BLOD TIL HESTENES BIDSLER FØR JESUS KOMMER TILBAGE" Svare er nej, nej og atter NEJ.

Kristi 1. kommer blev opfyldt den dag Jesus blev korsfæstet. Ser du ikke skyen af vidner DENNE DAG, så har du misforstået udtrykket at "LØFTES OP OG SAMLES MED DEM I SKYEN" for SÅLEDES ser det nemlig ud når skyerne samles. Som den dag Jesus blev korsfæstet. På denne dag blev sky vidnerne synlige alle sammen med deres TIENDE budskab. Og DERFRA stammer altså udtrykket at samles i skyen.

Som Jesus sagde: FRA NU AF skal I se Menneskesønnen sidde ved magtens hølre hånd og komme med Himmelens skyer. SER DU HAM?

Kristi SIDSTE KOMME er OGSÅ opfyldt den dag Jerusalem´s tempel faldt. Jerusalem´s tempel blev for 2000 år siden FORLADT AF DERES GUD og DERFOR blev tempel bygningen erklæret for at være intet mindre end selveste babels tårnet, som de jo byggede videre på, efter at have korsfæstet deres Gud i Jerusalems gader. DÉT gjorde templet til et babels tårn som faldt til EVIG TID. Det skal IKKE REJSES IGEN, for Israel, efter kødet, tabte dette slag til Evig tid DEN DAG.

Et nyt tempel blev rejst på 3 dage og 3 nætter. Guds tempel kaldt Kristus Jesus.

Folk bliver myrdet i Israel og hele verden ser på med AFSKY. Taler man imod folkedrab bliver man altså kaldt for en antisemit pr automatik. So be it. Stop the killing, Benjamin Netanyahu.

Israel tilbagesvar med nymoderne våben, som knuser i hobetal nat og dag igennem, i 5 antisemit frie dage + nu snart nærmere 2 måneders bombardementer har SELVFØLGELIG fået folk op af stolen, hvor vi ser på med AFSKY. Så at når hele verden siger "CEASE FIRE", så er det bare et udtryk for hvad som rører sig i almindelige mennesker, uden forudfattede meninger om at Israel SKAL have sit land tilbage efter 4000 år. Netanyahu tager FEJL af Jeremias 33.

Det nuværende Israel har tilsyneladende ikke bragt andet end bomber og død med sig i sin eksistens tid. Hvert Halvtredsinstyvende år, altså for hvert 50 år der går, ser det ud til at der falder ild fra Himmelen igen. Men ikke som den ild som faldt fra himmelen, på den store 50(som begyder pinse) dag, nej, dræbende bomber bringer dette "nye" Jerusalem, som jo bare er det "kødelige, gamle Adam, Israel", ned fra himmelen, hvert 50 år. Ja, det er måske sigende i sig selv, at det er dødens tjeneste, som dette nutids Israel lever i.

Paulus sagde at de sidste tider er KOMMET TIL OS!!! Altså IKKE til dig og mig, men til DEM som levede DENGANG for 2000 år siden. Alt som skete for 2000 år siden, skete i en hast. Derfor er de sidste 7 tider OGSÅ fuldbyrdet og afsluttede sit formål, at opfylde alle profeterne.

Her er nogle korte eksempler på hvorledes profeternes liv skete og blev opfyldt I EN HAST for 2000 år siden.

Josef så i en drøm både sol, måne og stjerner bukke for sig. Han blev forkastet af alle 10 brødre, som på det tidspunkt var født, Benjamin var der endnu ikke. Josef blev solgt til ægypten for 20 sølvpenge. Han blev uretfærdigt dømt til at kastes i underverdenen i Ægypten. Han vendte tilbage fra fængslets underverden. Han blev hersker over Hele Ægypten. ALLE DISSE TING kom over Kristus på én og SAMME DAG, altså I EN HAST. Solen gik ned ved højlys dag, den dag Jesus hang på korset. Hvorfor? Fordi at universet bukkede for Jesus, Josef´s drøm opfyldt. Jesus blev solgt denne dag, Josef´s drøm opfyldt. Disciplene svigtede ham denne dag, igen Josef´s drøm opfyldt. Han blev sendt ned i underverdenen i det Åndelige ÆGYPTEN, som NU ER JERUSALEM, Josef´s drøm opfyldt. Efter opstandelsen stod Jesus frem, som Josef, for de 12 og sagde: Mig er givet al magt". På det tidspunkt var Benjamin født. Hos Kristus var Benjaminitten Paulus nu blevet til. Igen i en hast, født udenfor tid, sagde Paulus.
Moses forkyndte at den første fødte skulle dø som den Tiende plage i Ægypten. Moses kom til Ægypten og prædikede de 10 plager gennem mange dages forløb.

Han slog nilen til blods én dag. Sendte fluer en anden dag og så videre. Han afblæste hver plage med ordene I MORGEN skal denne plage slutte. I Jesu liv kom ALLE 10 plager over Jesus på ÉN OG SAMME DAG. Jesus døde påske NAT, som den Første Fødte i det Åndelige Ægypten, JERUSALEM, denne NAT. Moses forkyndelse i Ægypten, opfyldt i Jerusalems gader, det åndelige Ægypten, i en hast.

Altså SKETE ALT I HAST FOR 2000 ÅR SIDEN. Den sidste halvdel af 42 måneder fuldbyrdedes da Babels tårnet blev knust i det ÅNDELIGE BABYLON, som er Jerusalem.

Guds tidligere bolig, vejen til himmelen, blev forladt af HIMMELEN, da Jesus overgav denne bygning til DEM SELV på grund af deres modstand imod Gud selv, Jesus åbenbaret i kød. Derfor blev Jerusalems tempel nu set som BABELS TÅRNET fordi de byggede videre på den bygning som Gud nu havde forladt. Denne bygning er nu blevet til DERES VEJ TIL HIMMELEN. Ikke Guds vej til Himmelen for Himmelen er flyttet ud. Babels tårnet faldt derfor, for 2000 år siden, i det Herrens år 70! Dette var Kristi SIDSTE KOMME MED SKYER opfyldt! Jesu og Paulus og menighedens ord opfyldt! Kristi FØRSTE KOMME MED SKYER, skete den dag Jesus blev korsfæstet. Kan du IKKE SE DETTE, så bør du læse Kristi korsfæstelse én gang til. Altså skete det som Jesus sagde ville ske, når Han blev løftet op: Han DROG ALLE TIL SIG. I dette øjeblik hvor Jesus er løftet op, kom ALLE TIL KRISTUS MED DERES TIENDE. Da Kristus blev korsfæstelse kom de TI tusinde af hellige tilstede MED DERES TIENDE. Dette ER de hellige 10 tusinde åbenbaret i skyen, hvor de bebuder sit hvem Kristus er, ved deres budskab, leveret i TIENDEN, denne dag. Ingen kom til Kristus uden at bringe deres TIENDE TIL HAM DENNE DAG. Selv hedningerne bragte TIENDEN af en legion, en bataljon, til Jerusalem denne SKÆBNENS DAG FOR JERUSALEM. Alle disse ting SÅ Paulus og forstod at dette var den første opløftning af vidner. Dette var tidens spegl, aktiveret til at forkynde enden. Og derfor sagde Paulus at OGSÅ VI SKAL LØFTES OP. Altså er ordet "opløftning" den STØRSTE misforståelse i nutidens Kristus forståelse. Altså IKKE "rykkes bort" men "LØFTES OP." Hvorledes? I form af budskabet, skrevet i himmelens skyer til Evig tid. SÅLEDES BLEV OGSÅ DE, løftet op da det Ny Jerusalem kom ned fra Himmelen, igen, OPFYLDT for 2000 år siden. Noget tempel så jeg ikke i staden, for GUD SELV bor iblandt sit folk.

GUD VAR IMOD TEMPEL BYGNING FRA FØRSTE DAG DET BLEV NÆVNT. DERFOR SKABTE GUD ET NYT TEMPEL. SE JEG SKABER NYT I LANDET, KVINDE VÆRNER OM MAND. Kristus vor Gud, fundet som et menneske. Født af en kvinde.

Hilsen Joen Eriksen

Hetta er eitt lesarabræv. Meiningar og sjónarmið í lesarabrævinum eigur tann ið skrivað hevur. VP leggur nógv í talu- og skrivifrælsi. Tí eru allar meiningar vælkomnar, bara tær eru innanfyri karmarnar á revsilógini og fjølmiðlaetisku leiðreglunum. VP loyvir í ávísan mun dulnevndum lesarabrøvum, tá veit redaktiónin hvør hevur skrivað.

Um tú veitst okkurt, sum VP ikki veit - skriva so til vp@vp.fo